Image

Agenda ...  

Op woensdag 6 maart rook ik ambachtelijk:

Atlantic makreel

Dit zijn de beste, vol met gezonde Omega3 vetten.
€ 4  per stuk.

Bestellen ? stuur een E-mail of via Facebook een PB. 

Doe dit op tijd, want Op = Op !

Bestellingen kunnen worden opgehaald op de rookdag zelf,
tussen 15 en 18.30 uur in de wijk Blauwenoord.

hobbyroker Willem ...
maakt vis nog lekkerder !

Image

Agenda ...  

Op woensdag 20 maart rook ik ambachtelijk:

Zalmfilet   ( 100  -  135 gram per stuk)

Keuze uit:  Naturel, Dille of Citroen-peper.
€ 3.10  per 100 gram

Bestellen ? stuur een E-mail of via Facebook een PB. 

Doe dit op tijd, want Op = Op 

Bestellingen kunnen worden opgehaald op de rookdag zelf,
tussen 15 en 18.30 uur in de wijk Blauwenoord.

hobbyroker Willem ...
maakt vis nog lekkerder !

Image

Prijslijst  (wijzigingen voorbehouden) ... 

  • +  Paling             500 gram        € 19.50
  • + Atlantic makreel                     €  4.- 
  • + Zalmfilet         100 gram         €  3.10 
  • + Zalmbuik        100 gram         €  1.95
  • + Haring                                      €  dagprijs
  • + Forel                                         €  3.50
  • + Pieterman                                €  dagprijs
  • + Poon                                         €  dagprijs

Wordt ambachtelijk gerookt op:  eik, beuk, kers, en elzen hout.

 Ook regelmatig verkrijgbaar:

  • + Stoofpaling  (kant en klaar)             €  dagprijs
  • + Zalmragout                                       €  dagprijs
Image

Contact ... 

Wilt u een heerlijk ambachtelijk gerookt visje bestellen  of heeft u een vraag ?
Stuur dan een Email naar: hobbyrokerwillem@outlook.com
of klik Hier

Bestellingen kunnen worden opgehaald op de rookdag zelf,
tussen 15 en 18.30 uur in de wijk Blauwenoord .

Ook kunt u gratis lid worden van de Facebook groep
"hobbyroker Willem"
u krijgt dan automatisch, alle updates van wanneer en wat ik ga roken, bestellen kan dan met een PB.
Bovendien maakt u nog kans op een "gratis"makreel.

Aanmelden gaat heel simpel, klik  Hier.